Ектор Хіменес-Браво, той самий суддя шоу "МастерШеф", вирішив здивувати публіку питанням - він стане батьком?

Згодом шеф-кухар пояснив, що вперше почув подібне "звинувачення" ще в Колумбії, коли перебував у стосунках з дівчиною Амайєю. Вони були ще молоді і в якийсь момент у неї трапилася затримка в 2,5 тижні. Вона прийшла до Ектора додому, вся в сльозах і почала щось тараторити, але він нічого не розумів. І в якийсь момент до них вийшов батько Хіменеса-Браво, він злився і задавав питання, на які майбутній шеф-кухар відповідей не знав.

Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram
Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram

"Виявилося, вона розповіла своїй мамі про затримку, та на неї накричала, вдарила, потім прийшов батько з роботи — вона просто втекла, плачучи в захлинаючись. Ми ж підлітками були зовсім. Пізніше, живіт все не ріс, і вже лікар перевіривши аналізи сказав, що у Амайї гормональний збій, вона мучила себе дієтою. Було ще пару випадків, про які я промовчу, занадто особисті, занадто боляче згадувати", - повідомляє Ектор Хіменес-Браво.

А в якийсь момент, в 2013 році, його між зйомками в павільйоні підловила дівчина і на повному серйозі сказала, що вже місяць, як вагітна і хоче народжувати. За його словами, їй дуже було важливо, щоб він визнав батьківство. Хоча вони були абсолютно незнайомі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Фото зі сторінки Ектора Хіменес-Браво
Фото зі сторінки Ектора Хіменес-Браво

Забавно, що на першій фотографії в публікації, під питанням - чи стане він батьком - показані знімки українських знаменитостей. Серед них Маша Єфросиніна, Леся Нікітюк, Надя Дорофєєва, Настя Каменських, Мішель Андраде, Оля Полякова, Юлія Саніна та інші.

Нагадаємо, зірка МастерШеф Ектор Хіменес-Браво нагадав українцям про старенькі Нокіа та проблемні програми: "Сходіть з розуму?"

Як повідомляв "Знай.ua", Ектор Хіменес-Браво згадав, як в 16 закінчилося його дитинство: "Пішов з дому"

Знай.ua писав, Ектора Хіменес-Браво зв'язали після знайомства в Тіндері: "Покликав дівчину, а прийшов її чоловік"