Відомий професійний боксер Володимир Кличко вийшов на зв'язок з шанувальниками, щоб розповісти їм, що особисто для нього означає Різдво.

Брат мера Києва і лідера партії "УДАР" Віталія заявив, що для нього це свято виступає в якості часу, який дано, щоб поміркувати над різними цінностями і важливими речами в житті. Український професіонал, який виступав у важкій ваговій категорії, періодично радує фанатів будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 650 тисяч чоловік.

Володимир Кличко, instagram.com/klitschko
Володимир Кличко, instagram.com/klitschko

"Оточити себе найдорожчими людьми і черпати сили з цих прекрасних годин разом для вирішення всіх майбутніх завдань. Хлопці, бажаю всім мирного # Різдва або свята, яке ви відзначаєте 🎉 в колі своїх близьких!✨", - пише Володимир Кличко в публікації.

"З Різдвом✨ миру і радості в душі", "Вітаю😍", "Щасливого Різдва, чемпіон!✊", "Чому в червоній шапці і без прапора?", "На Ломаченко щось говорив за патріотизм і прапор, у самого всі пости англійською. Зверніть увагу спочатку на себе", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Володимир Кличко задумався про політику слідом за братом: "Хто ці смішні люди?"

Як повідомляв "Знай.ua", Олександр Усик на очах у Ломаченка розправився з Ентоні Джошуа: британець був у шоці весь поєдинок

Знай.ua писав, Володимир Кличко "перекваліфікувався" з боксера в мисливці і показав свою секретну зброю