Ірина Сопонару вирішила нагадати українцям, що в п'ятницю на телеканалі "1+1" відбудеться Новорічний випуск "Ліги Сміху", в якому вона особисто взяла участь.

Зараз вона вже відбулася зірка "Жіночого кварталу", але ж кілька років тому вона брала участь в декількох сезонах цього гумористичного шоу з командою "Вінницькі". Ірина частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 380 тисяч чоловік.

Ірина Сопонару, фото: Instagram
Ірина Сопонару, фото: Instagram

У профілі з'явилося кілька фотографій в елегантній сукні, яку вона вже демонструвала раніше. Вона притиснулася до ноги спочатку невідомого чоловіка, притримуючи її руками і зробивши смішні губки. А потім показала, що це насправді один з учасників "Ліги сміху"

"Чия нога? Чому ми на підлозі? Чи буде смішно? Вмикайте сьогодні Лігу Сміху на 1+1 і самі все побачите! Сама довгоочікувана гра сезону♥️", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ірина Сопонару, фото: Instagram
Ірина Сопонару, фото: Instagram

"Шикарна😍", "Потрібно буде фото - набирай😍", "Ну як можна бути настільки красивою Ір", "Красиве фото🙏", "Шикарна дівчина😍", "У мене теж коротка зачіска", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" загадала нескромне бажання ще до Нового року: "Щоб у всіх дівчаток було..."

Як повідомляв "Знай.ua", Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" розбурхала фантазії, прикрившись лише пухом: "Дивимося, як..."

Знай.ua писав, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" здалася з розбитими колінами: "Максимально незадоволені"