Анастасія Покрещук знову постала перед шанувальниками з рекламною інтеграцією, цього разу - демонструючи парфумерію.

Відома блогерка, яка придбала свою популярність саме зарахунок зовнішності та участі в шоу "Від пацанки до панянки", частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 270 тисяч чоловік.

Анастасія Покрещук, фото з instagram
Анастасія Покрещук , фото з instagram

Вона зазначила, що цього разу пропозиція дуже вигідна, бо при покупці трьох ароматів ще шість йдуть в подарунок. Анастасія продовжує відпочинок в Дубаї. Вона опинилася в коротеньких рожевих шортиках, з такими ж волоссям і купальником. На голові чорна кепка, а між силіконових грудей пляшечка з парфумом.

Користувачі в коментарях відзначають, що Анастасія Покрещук молодець, бо проживає своє життя наповну. А хтось навіть захотів побути на місці флакона.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Настя Покрещук, фото з Instagram
Настя Покрещук, фото з Instagram

"Супер молодець, живеш насолоджуєшся життя👏", "Найофігеннiша реклама духів", "Хочу бути на місці флакона😢", "Добре стоїть - флакончик", "Так ось навіщо ти груди зробила!", "Красуня", "Капец, труси? Звичайно, таке плаття без білизни призначене, будь-яке село знає", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, королева пластики Анастасія Покрещук ледь не розірвала сукню своїми принадами, українці не оцінили: "На любителя"

Як повідомляв "Знай.ua", королева пластики Настя Покрещук вивалила свою "величезну душу", але фанатів не вразило: "Вилиці більше сі*ек"

Знай.ua писав, почав кришитися зсередини: дівчина позбулася носа через фатальну випадковість, але не засмутилася - тепер про неї знають всі