Секс по дружбі - дуже делікатна тема і не кожен згоден на це піти. Охочіше на таке йдуть більше хлопці, щоб не мати жодних зобов'язань, але є і дівчата, які не хочуть вішати на себе статус "зайнята".

Таким досвідом поділилася і підопічна Потапа пекуча українська болівійка Мішель Андраде.

За лаштунками шоу "Хто зверху?" (Новий канал) зірка поділилася досвідом стосунків

Україно-болівійська співачка і ведуча "Орел і Решка. Земляни" Michelle Andrade ретельно приховує подробиці особистого життя. Не так давно стало відомо, що селебріті все-таки перебуває у стосунках, але ім'я свого обранця називати відмовляється. А ось про особисте життя в минулому дівчина поговорити не проти, особливо за лаштунками культового шоу "Хто зверху?", яке показує Новий канал.

Мішель Андраде, фото: Instagram
Мішель Андраде, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як виявилося, в житті у скромної і часом соромливої Michelle Andrade є досвід сексу по дружбі. І в стосунки це не переросло.

"Був. Хороший досвід, який я з цього винесла - це те, що дружба повинна залишатися дружбою. Правда, якщо хтось один в таких стосунках закохається, а другий не відповість взаємністю, то можна втратити друга. Тому завжди потрібно спочатку все промовляти і обговорювати найменші нюанси такого спілкування", - поділилася співачка.

Також Michelle Andrade зазначила, що не любить витрачати час даремно, тому вважає за краще моногамні стосунки.

"Вважаю, що коли ти у стосунках, то вступаєш в дуже сильний зв'язок з іншою людиною. А якщо будеш розпорошуватися, то цей зв'язок з часом втратиться. Але це не означає, що не може бути присутнім спілкування з іншими людьми, навіть флірт, але в міру, в рамках дозволеного", - розповіла ведуча "Орла і Решки. Земляни".

Мішель Андраде
Мішель Андраде

Нагадаємо, що підопічна Потапа Мішель Андраде розповіла, як доводилося відвідувати аукціон в пошуках риби.

Раніше ми повідомляли, що Мішель Андраде за підсумком року залишилася без пальців.