Українська блогерка, учасниця 11 сезону романтичного реаліті "Холостяк" і дама серця Михайла Заливако Анна Богдан продовжує радувати своїх численних передплатників в мережі Instagram. Тут за її життям стежать понад 280 тисяч людей.

Відомо, що Ганні вдалося взяти в полон серце Михайла на проєкті "Холостяк", і після його закінчення закохані продовжили бути разом. Це знову підтвердила Аня новим знімком з Мішею.

Про це стало відомо завдяки новій публікації дівчини в мережі Instagram.

Публікація Анни Богдан, скріншот: Instagram
Публікація Анни Богдан, скріншот: Instagram

"А який у вас зараз настрій?", — запитала Ганна Богдан у своїх друзів і шанувальників.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

На свіжому знімку можна побачити, що Михайло Заливако взяв за руку свою кохану Анну Богдан, так парочка і позувала на фоні красивого заходу. Також можна помітити, що на знімку видно тільки силуети парочки на березі. Також не потрібно бути Шерлоком, щоб зрозуміти, що знімок зроблено не в цю зиму, принаймні, точно не в Україні, адже скрізь зараз морози і сніг.

Віддані Передплатники почали активно коментувати нову публікацію: "Дивлюся ваші Stories і радію за вас", "За вікном – салют, а вдома так затишно", "Настрій – сніг", "Новорічне", "Жахливе".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Анна Богдан зізналася, що її дратує в Михайлі Заливако: "Кицьку може понюхати".

Як повідомляв Знай.uа, фіналістка "Холостяка" Дана Оханська роздяглася до трусиків і викликала хвилю збудження у чоловіків: "Є люди - зв'язки...".

Знай.uа писав, Анна Богдан "попітніла" з новим "Холостяком": Михайло Заливако в сторонці знімав на камеру.