Зірка "Аферисти в сiтях" Олена-Крістіна Лебідь не посоромилася показати фанатам листування зі своїм коханим Павлом Розенком.

Жінка максимально п'яна в цей момент, про що і заявила колишньому віце-прем'єру, після чого він був змушений виїхати, щоб її забрати. Про це вона розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 310 тисяч осіб.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram

"Я, п'яна в хламинго😂 Я, категорично непитуща! Вчорашнє... 😜🎄 новорічно-корпоративне🎅🎄😂", - пише Олена-Крістіна.

Але найцікавіше - в листуванні. Вона зізналася Розенко, що п'яна, бо їй випадково в Pepsi налили віскі. Але спочатку вона відмовлялася від допомоги Павла і хотіла дістатися додому самостійно. Вона хотіла за допомогою магнітоли керувати машиною, але її коханий заявив, що у неї коробка передач на автоматі.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Так мило😍", "Ось ти прикольна", "Хороший стан після хорошого корпоративу. Зате коханому з вами не нудно", "З ранку підняли настрій!", "Я - першого січня", "Яке класне листування. Чоловік молодець", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь перетворилася на ельфійку і "натякнула" на лікарню: "Лікування примусове"

Як повідомляв "Знай.ua", Олені-Крістіні Лебідь написав "заморський принц", але вона спритно розпізнала аферу: "Спасибі, кізяк"

Знай.ua писав, наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь перетворилася на "рибку" з дитячих розмальовок: "Ніяким кольором не зіпсуєш"