Відома українська блогерка та переможниця популярного реаліті "Холостяк" Даша Квіткова похизувалася новим розкішним фото.

Молода матуся та дружина телеведучого Микити Добриніна Даша Квіткова має чимало шанувальників. Саме тому зірка соцмереж активно ділиться з ними новими фото, відео, цікавими подробицями з життя або ж своїми думками стосовно тої чи іншої теми.
Цього разу Даша Квіткова вирішила потішити прихильників новим фото. Блогерка позувала поклавши руки на своє обличчя та задумливо дивлячись в камеру. Дівчина одягла чорну сукню, яка грайливо оголила її плечі. Свій образ вона доповнила масивними сережками та розкішною каблучкою.

Фото зі сторінки Даші Квіткової
Фото зі сторінки Даші Квіткової

Фанатам Даші Квіткової дуже сподобалося її нове фото, тому вони прийнялися залишати для неї десятки компліментів. Деякі з них відмітили, що Даша виглядає, як ніколи привабливою.

"Мені здається немає фото на якому б, ти не була красунею 😍", "Вау, на обкладинку😍❤️🔥", "Красуня", "Неймовірна🔥", "Красуня!", "Красиво😍", "Дивовижно🔥", - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Даша Квіткова похизувалася сумнівним рекордом Микити Добриніна: "2 хвилини". Добринін і квіткова розповіли, що вони встигли зробити за рекордний час і поділилися чарівними фотографіями на засніженій локації

Раніше Знай писав, Даша Квіткова похизувалася сумнівним рекордом Микити Добриніна: "2 хвилини". Добринін і Квіткова розповіли, що вони встигли зробити за рекордний час

Також Знай повідомляв, Даша Квіткова розповіла про бажаний подарунок на Новий Рік: "Регулярно..."