Подружня пара, за якою спостерігала вся країна з романтичного шоу "Холостяк" Микита Добринін і Даша Квіткова стали батьками чудового малюка, якому дали незвичайне ім'я – Лев. Тепер вони звикають до нового статусу і активно розміщують нові публікації в соцмережі Instagram.

Микита і Даша ділилися з аудиторією подробицями протягом всієї вагітності і самої родової діяльності, а зараз продовжують радувати фанатів новинами про стрімкий розвиток сина. Малюк з'явився на світ 13.07.2021, о 09:51 ранку. Лев народився справжнім богатирем, з вагою 3.760 і зростом 56 см.

Скрін, Instagram Квіткова
Скрін, Instagram Квіткова

Даша Квіткова розмістила пост на новорічну тему, в якому розповіла численним фанатам про важливість радувати себе в цей чарівний час. Всім відомо, наскільки святкова метушня і біганина в пошуках подарунків для рідних виснажує, забирає енергію. Але молода мама заявила, що це зовсім не привід забувати про власні бажання.

"Класна звичка — регулярно радувати себе подарунками - так ми нагадуємо, що любимо і цінуємо себе 🙏" - написала Даша Квіткова.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Нагадаємо, переможиця "Холостяка" Даша Квіткова влаштувала інтим з Микитою Добриніним на камеру: "Не забули?"

Як повідомляв Знай.uа, переможниця "Холостяка" Даша Квіткова знайшла, як знайти новорічний настрій без снігу на вулицях: в руках чай, а він "несмачний"

Також портал Знай.uа писав, що Даша Квіткова перетворилася на "гарячу матусю", відкинувши пелюшки і брязкальця сина: "Апетитна"