Російська Федерація, в особі вищих командуючих, вирішила відвести частину своїх військ, які було зосереджено вздовж українського кордону, до місць постійної дислокації.

Про це повідомляють російські ЗМІ, з посиланням на заяву Південного військового округу (ПВО) РФ.

Російська військова техніка, скріншот: YouTube
Російська військова техніка, скріншот: YouTube

"У військах ПВО завершився етап бойового злагодження відділень, екіпажів та розрахунків у мотострілецьких з'єднаннях, військових частинах родів військ та спеціальних військ. Понад 10 тисяч військовослужбовців у складі підрозділів здійснять марші в пункти постійної дислокації з території загальновійськових полігонів", — йдеться в повідомленні.

За даними оборонного відомства РФ, загони російської армії проводили навчання на загальновійськових полігонах в Астраханській, Волгоградській і Ростовській областях, в Криму, Ставропольському і Краснодарському краях, республіках Північного Кавказу, а також на полігонах військових баз РФ в Абхазії, Вірменії та Південній Осетії.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Тактичні групи військових частин "ПВО" протягом місяця на ротаційній основі проходили підготовку в польових умовах.

Також в Міноборони РФ заявили, що для збереження бойової готовності на період Новорічних свят на вахті протягом місяця нестимуть службу підрозділи протиповітряної оборони, екіпажі частини кораблів Чорноморського флоту і Каспійської флотилії, підрозділи радіоелектронної боротьби і чергові зміни оперативно-тактичної, армійської і безпілотної авіації.

Раніше повідомляли, мріє, щоб українські діти не знали війни: воїн ЗСУ без роздумів став до бою з окупантом, поки вдома підростає маленька донька.

Як повідомляв Знай.uа, мріє показати доньці Крим: офіцер переїхав з півострова, щоб повернути рідні землі в лавах ЗСУ.

Знай.uа писав, воїн ЗСУ Тимур сподівався на міліцію і армію України в 2014, але пішов воювати на Донбасі сам: "І на що перетворили мирне життя".