Ще недавно Melovin відпочивав у Домінікані, на острові Гаїті, а вже зараз готуватиме українців до передноворічного концерту в Києві.

Відомий український виконавець, переможець "Х-Фактора" і учасник шоу "Танці з зірками" Костянтин Бочаров любить радувати шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 230 тисяч осіб. І зараз він опублікував відео з фрагментом одного зі своїх виступів. При цьому, у підписі до публікації, він заявив, що музичний захід пройде в закритому форматі.

Melovin, фото: Instagram
Melovin, фото: Instagram

"Вже ЗАВТРА! Київ! Купити квитки на самий Різдвяний закритий концерт року, що минає можна перейшовши за посиланням в описі мого профілю! Після підтвердження запрошення, ви дізнаєтеся час і місце проведення шоу😘 Bang! Залишилося 20 квитків🔥", - заявляє він.

Він валяється на сцені, в туфлях на середній висоті каблука, і рухаючи тазом в момент співу.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Скрін, Instagram Melovin
Скрін, Instagram Melovin

"Офігенного концерту🔥", "Коли на сцені проживаєш виступ кожною клітинкою. Як можна бути таким милим і ніжним, і сексуальним, і гарячим одночасно", " коли я знімала цей виступ... я згадала це ж місце... час трохи раніше... синьо-білий світ... прем'єру цієї пісні...", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Melovin полетів на райські острови, ще й красуню з собою прихопив: "Справжня екзотика"

Як повідомляв "Знай.ua", Melovin виявився клієнтом салону, де свині набивали тату на всю спину: "Мені соромно"

Знай.ua писав, Melovina визнали хоробрим серцем 2021 року: "Б'ється в кожному з нас"