Кожен раз ми хочемо зустріти Новий рік так, щоб це була незабутня ніч, яка буде в рази краща, ніж попередня. Ми будуємо плани, прикрашаємо будинок, збираємо найближчих і... іноді на нас чекає провал.

Зовсім нещодавно Знай.uа повідомляв, що одного разу в Новий рік Андрій Данилко залишився зовсім один і це штовхнуло його на відчайдушний крок.

Зараз про своє жахливе святкування Нового року розповів і чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес.

Володимир Дантес, фото пресслужба Нового каналу
Володимир Дантес, фото пресслужба Нового каналу

За лаштунками Improv Live Show, яке в 2022 році покаже Новий канал, артист згадав, як у новорічну ніч був обслуговуючим персоналом

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

У таксі в пробці, в літаку, на роботі, сам вдома – це не найгірші варіанти, як можна зустріти Новий Рік. Під час зйомок проекту Improv Live Show, який покаже Новий канал, Володимир Дантес згадав більш "яскраву" історію.

"Це сталося в Харкові в 2006 році. Працював з друзями в заміському комплексі, - згадує артист. – Товариші були аніматорами, а я співав кавери. Мій виступ закінчувався о 23:50. Оскільки я вважався обслуговуючим персоналом, то не міг бути разом з гостями."

Тому зі сцени Володимир пішов у маленьку кухню в підвалі і сидів там.

"Друзі в цей час розважали народ, а я чекав свого наступного виходу о 00:10, - розповів Дантес Новому каналу. – Протягом 20 хвилин чув, як люди веселяться, кричать, сміються, запускають феєрверки. А я сидів один під землею з газованою водою в руці. Тоді пообіцяв собі, що ніколи в житті більше не буду так зустрічати Новий Рік."

Володимир Дантес, фото пресслужба Нового каналу
Володимир Дантес, фото пресслужба Нового каналу

Нагадавши, Володимир Дантес зізнався, що "утверджує" фотографії Наді Дорофєєвої для Instagram.

Раніше ми повідомляли, що Володимир Дантес зірвав з себе одяг на новорічному корпоративі, завів навіть Регіну Тодоренко.