Відома українська співачка і блогерка Анна Трінчер похвалилася екстремальним подарунком для свого нареченого Олександра Волошина.

Про це знаменитість розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям пильно стежить 1.7 мільйонів осіб.

Анна Трінчер зізналася, що в її колі багато матеріально забезпечених друзів, які начебто мають все. Тому таким людям складно знайти подарунок, який не буде припадати пилом на полиці. Тому Трінчер вважає, що найкращим подарунком є враження.

Скріншот посту Анни Трінчер
Скріншот посту Анни Трінчер

"Нічого не буває так приємно, як емоції❤️ ось я недавно поїхала кататися Сашею на цій величезній машині, називається вона Sherp. Це було офігенно, одночасно страшно і захоплююче. Ці величезні колеса долали такі перешкоди, ми навіть плавали на ньому в Дніпрі", - зізналася Трінченр.

Скріншот посту Анни Трінчер
Скріншот посту Анни Трінчер


Дівчина поділилася кадрами з захоплюючої поїздки. Це видалося досить екстремально, були моменти коли Анна і Олександр сильно переживали та навіть кричали.

Скріншот посту Анни Трінчер
Скріншот посту Анни Трінчер

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Балуйте близьких, даруйте їм емоції, які вони запам'ятають на все життя - це набагато цінніше будь-яких матеріальних витребеньок", - підсумувала вона.

Нагадавши, що наречений Анни Трінчер Олександр Волошин збільшив губи, мама блогера ледь стримала сльози:"яка ганьба". Блогер Олександр Волошин збільшив губи, його рідні не змогли стримати емоцій

Раніше Знай писав, Анна Трінчер зважилася зробити груди, як у Полякової - хлопчики вже "підкочують" щосили: "Пора позбавлятися". Дівчина розповіла про швидку операцію, а також не оцінила жарт про батька

Також Знай повідомляв, Анна Трінчер зізналася в насильстві над собою після освідчення Волошина: "не знаю, як перестати"