Співачка TAYANNA (Тетяна Решетняк) мала 2 невдалі спроби прорватися на Євробачення. Вона двічі брала участь у нацвідборі, але тріумфу домогтися не вдалося.

Другий раз ім'я співачки голосно звучало, коли з її колишнім чоловіком зійшлася інша українська артистка Ані Лорак. Але, все вищесказане не скасовує того, що Тетяна талановитий виконавець, чиї пісні потрапляють прямо в серце.

Одного разу, дівчина стала учасницею шоу "Хто зверху", у складі команди Лесі Нікітюк вона вийшла боротися з капітаном чоловічої команди Сергієм Притулою в конкурсі "Правда/брехня". Решетняк належало назвати факт або розповісти історію про себе, а візаві повинен був вгадати, чи правда це.

Сергій Притула, скріншот з відео
Сергій Притула, скріншот з відео

"Якось на гастролях в Італії, у Флоренції, ми з моїм менеджером пішли гуляти. І ми натрапили на величезну стіну в центрі міста, де було багато написів, імен, слів і висловлювань. Ми вирішили залишити щось і від себе - написати свої імена. І нас заарештувала поліція",- сказала TAYANNA.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

TAYANNA, фото: пресслужба ТК "Україна"
TAYANNA, фото: пресслужба ТК "Україна"

Сергій Притула вирішив, що це правда, але співачка повернула табличку з написом "Брехня", чим дуже засмутила капітана чоловічої команди.

Решетняк уточнила, що заарештували її менеджера.

Нагадаємо, що у "Холостячки" Огнєвіч нова конкурентка? Tayanna обійняла себе на очах у сотні людей.

Раніше ми повідомляли, що TAYANNA висміяла стан вагонів "Укрзалізниці".