Ектор-Хіменес Браво привітав українців з католицьким Різдвом. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий канадський і український шеф-кухар колумбійського походження, шоумен і незмінний суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор-Хіменес Браво часто радує шанувальників в Instagram апетитними рецептами і знімками з особистого життя. На його офіційній сторінці є армія з одного мільйона передплатника, які намагаються лайкати і коментувати його пост.

25 грудня шеф-кухар опублікував фотографію в соціальній мережі в чорному костюмі на тлі ялинки. Як відомо, в цей день святкується Різдво за Григоріанським календарем, з цієї причини Браво вирішив привітати українців.

"З католицьким Різдвом 🙏 🏽 Вітайте рідних і близьких. Нехай у вашому домі завжди панує мир і любов ❤️ вже приготували кутю? Класичну або з іншим смаком?",- зазначив він.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Фолловери активно відгукнулися на привітання шеф-кухаря.

Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram
Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram

"Ми святкуватимемо Різдво- з 6 на 7 січня! А католицьке, не наше свято!☝ "; "Я по-старому"; " Вас так само!",- зазначають вони.

Нагадаємо, зірка МастерШеф Ектор Хіменес-Браво нагадав українцям про старенькі Нокіа та проблемні програми: "Сходіть з розуму?"

Як повідомляв " Знай.ua", Ектор Хіменес-Браво згадав, як в 16 закінчилося його дитинство: "Пішов з дому"

Знай.ІА писав, Ектора Хіменес-Браво зв'язали після знайомства в Тіндері: "Покликав дівчину, а прийшов її чоловік"