Наталія Могилевська розповіла, що робитиме перед Новим роком. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Співачка є однією з найбільш популярних українських знаменитостей. Попри те, що Могилевська свою концертну діяльність не так активно, вона регулярно бере участь в різноманітних передачах. Також співачка активно веде свою Instagram-сторінку, на яку підписано 1,3 мільйона осіб.

25 жовтня Наталія Могилевська опублікувала фотографію, в якій вона сидить в аеропорту Жуляни і посміхається в камеру.

"Я сяду в білий літак і куди цього разу? ✈️ У передноворічний час у артистів немає вихідних: корпоративи, зйомки, концерти. Як ви думаєте що на цей раз?😉", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фолловери активно почали коментувати даний пост. Велика частина задалися питаннями щодо маршруту української співачки, а хтось зробив комплімент.

" яка красуня! Худенька!🔥 🔥 🔥 "; "Наталя, Привіт, я живу в цьому прекрасному місті.❤ ️ 🔥 "; "Франція🔥"; " Африка-Єгипет. Концерт для арабських шейхів"; "Запоріжжя"; "Львів", - зазначають вони.

Раніше ми писали про те, що Наталя Могилевська зізналася, як "мучить" себе голодом після концертів-все заради стрункої фігури: "ромашковий чай або авокадо"

Нагадавши, Наталя Могилевська "скасувала" традиційний Новий Рік: переробила олів'є і купила 5 ящиків мандарин

Як повідомляв Знай.uа, Наталія Могилевська закликала українок позбутися халатів: "вбивають нашу самооцінку"

Також портал Знай.uа писав, що Наталія Могилевська розповіла, що зустріла Новий рік у грудні: "пити менше треба"