Євген Сморигін показав себе в компанії свині. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Актор" Дизель Студіо " Євген Сморигін є популярною особистістю в нашій країні. Зокрема, на його офіційну Instagram-сторінку підписано 89,5 тисячі фоловерів, які активно лайкають і коментують кожен його пост. Комік ділиться подробицями особистого життя, творчості, а також показує іноді забавні скетчі. Іноді Сморигін спілкується з фоловерами в форматі сторіз.

25 грудня чоловік опублікував відеозапис на своїй Instagram-сторінці. Перед шанувальниками він постав в образі діда, який самому Сморигіну дуже подобається.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

На записі актор сидить на підлозі, а поруч з ним порося. Дід, якого грає Сморигін, брудний і нетверезий

"Хто Свиня??? Я не свиня!!",- каже дід п'яним голосом.

Фолловери почали активно коментувати даний пост.

"Сажотрус вже😂"; "Хапай, неси додому", - жартують вони.

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських показала себе " справжню "-без макіяжу і в розтягнутому светрі з Міккі Маусом: "з-за рогу з'являється..."

Нагадавши, Настя Каменських у спокусливому червоному видала, що робить кожну дівчину прекрасною: "коли ти..."

Як повідомляв Знай.uа, Потапу варто хвилюватися? Настя Каменських похвалилася величезним букетом: "шикарна жінка"

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських "вилікувала" головний біль багатьох українців: на Новий Рік без цього не обійтися