Королева Єлизавета II звернулася до своїх підданих на честь Різдва. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці королівської сім'ї в соціальній мережі.

25 грудня свято Різдва за Григоріанським календарем. На честь цього представники королівської сім'ї традиційно звертаються до своїх поданих зі святковими побажаннями. 2021 не став винятком, проте святкове звернення королеви Єлизавети II виявилося затьмарений спогадом про загиблого чоловіка.

"Хоча для багатьох це час великого щастя і гарного настрою, Різдво може бути важким для тих, хто втратив близьких. Цього року я розумію чому", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Вона зазначила, що Різдво при цьому є радісним днем, так як є можливість спогади.

"І для мене і моєї сім'ї, навіть якщо в цьому році не буде одного знайомого сміху, Різдво буде радістю, оскільки у нас є можливість згадати ... !",- зізналася вона.

Зазначимо, що Її Величність втратила свого чоловіка принца Філіпа у віці 99 років на початку цього року. Цього літа покійному чоловікові Єлизавети II могло виповнитися 100 років.

Нагадавши, шедевр з вадами: що хорошого і поганого в "Веномі 2" з чудовим Томом Харді

Раніше повідомляли, що члени королівської сім'ї стануть героями мультфільму. У ньому постануть намальовані королева Єлизавета II, принци Філіп, Чарльз, Вільям і Гаррі, Кейт Міддлтон, Меган Маркл

Також, зірку фільму "Мисливці за привидами" спіймали за дивним заняттям. Йдеться про Білла Мюррея, який попри популярність, є "хлопцем з народу",