Діти в школі, osvitoria
Діти в школі, osvitoria

Як працюватимуть школи при спалаху штаму "Омікрон": у МОЗ дали пояснення

У МОЗ розповіли, що трапиться зі школами при спалаху коронавірусу Омікрон. Незважаючи на те, що хвороба швидко поширюється головний санітарний лікар України Ігор Кузін повідомив, що зачиняти школи при спалаху штаму "Омікрон" в нашій країні не планують.

Даша Астаф'єва, фото: Instagram
Даша Астаф'єва, фото: Instagram

Даша Астаф'єва розсунула ніжки після поцілунку з Андрієм Данилком, але забула трусики

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Модель журналу Playboy, телеведуча і колишня солістка групи NikitA частенько радує будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 470 тисяч осіб. І цього разу Астаф'єва показала 8 кадрів, два з яких заграють з максимальною сексуальністю.

"Укрзалізниця", скріншот: Youtube
"Укрзалізниця", скріншот: Youtube

"Укрзалізниця" впустила зиму в свої потяги-пасажири скаржаться на +10 всередині й іній на вікнах

Зовсім недавно ми демонстрували, що сталося з тамбуром вагона поїзда №046 "Лисичанськ-Ужгород", який просто перетворився на зимову картину. А зараз ситуація продовжилася з "фірмовим" поїздом "Інтерсіті" №779"Суми-Вінниця". Про це повідомляє розгнівана Українка на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram

Олена-Крістіна Лебідь наковталася віскі і зіпсувала Павлу Розенку нерви

Зірка "Аферисти в мережах" Олена-Крістіна Лебідь не посоромилася показати фанатам листування зі своїм коханим Павлом Розенком. Жінка максимально п'яна в цей момент, про що і заявила колишньому віце-прем'єру, після чого він був змушений виїхати, щоб її забрати.

Сніг у Криму, скріншот: Youtube
Сніг у Криму, скріншот: Youtube

Комунальники в окупованому Криму вирішили не прибирати сніг після колапсу

Зовсім нещодавно в окупованому Криму почався справжній сніговий колапс - снігу випало так багато, що рух було заморожено, а як-небудь вирішувати цю проблему ніхто не збирається. З часом стала відома причина-чому, її назвала начальник служби по роботі зі зверненнями громадян Наталія Павленко. Вона зізналася, що окупований Севастополь страждає, так як двірники просто не вміють цього робити.