25 грудня відбувся грандіозний фінал шоу "Маска" на телеканалі "Україна". Його переможцем виявився Жираф, адже зіркові детективи так і не змогли вгадати, хто ховається за цим образом.

Друге місце в суперфіналі другого сезону гіпершоу "МАСКА" на телеканалі "Україна" посіла епатажна і непередбачувана Скандал. Учасниця ще раз здивувала глядачів неперевершеним виступом, проте за крок від перемоги змушена була відкрити обличчя.

У фіналі шоу "МАСКА" епатажна Скандал вирішила довести, що гідна звання переможниці, тому вибрала досить сміливу композицію "Сильна жінка" співачки Алли Пугачової. І не прогадала. Насолодившись виступом, Оля Полякова і NK/Настя Каменських визнали, що учасниця гідна звання переможця гіпершоу, і тепер будуть підтримувати тільки її. Погодився з думкою колег і Андрій Данилко, хоча навіть у нього не було ніяких припущень, хто ховається під маскою.

"Сьогодні вперше Скандалом було виконано одразу три манери. Спочатку було дуже схоже на Ольгу Горбачову, далі - на Надію Мейхер, а в приспіві ми чітко почули голос Ольги Сумської. На мій погляд, Скандал - найзагадковіша учасниця другого сезону"– - прокоментував Андрій Данилко в ефірі каналу "Україна".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Під час першого голосування глядачі підтримали героїню, давши їй шанс пройти далі. А зустрівшись у батлі з Жирафою, Скандал знову змогла заінтригувати всіх:

"Люди люблять певний тип поведінки. Всі публічні персони і не тільки публічні, так чи інакше, роблять те, що схвалюють інші. Так-так, ми всі хочемо подобатися такими, які є – зі своїм внутрішнім світом, страхами і неідеальностями. Але от халепа - люди і суспільство в цілому люблять і схвалюють тільки певний тип поведінки. І ці наші відвертість і особливість нікому не потрібні! Якби я була в образі Мишки або Надії – шансів перемогти було б набагато більше. Але Скандал - це найкращий експеримент у моєму житті!" - поділилася Скандал.

Однак, незважаючи на щирість загадкової красуні, переможницею другого сезону стала меланхолійна Жирафа, а побачивши знайоме обличчя – шоковані були всі! Такого повороту зіркові детективи не очікували, адже в костюмі скандалу ховалася Оля Цибульська, ім'я якої експерти жодного разу не згадали, кажучи про образ. А ось глядачі навіть думали, що там може ховатися Тіна Кароль.

Тіна Кароль, фото Знай.uа
Тіна Кароль, фото Знай.uа

Оля Полякова відразу звернулася до DZIDZIO: "Як ти міг? У вас же спільна дитина, - пожартувала артистка. – Боже, що це за кума, що кум її не впізнав? А ти що за кум такий? Як таке можливо взагалі?"

Сам DZIDZIO, здавалося, втратив дар мови. Артист зміг видавити з себе тільки одне: "У мене аж ноги підкосились! Олег, тримай мене, я падаю! А чому ж вона російською розмовляла?"

Нагадаємо, що Оля Цибульська взяла Олега Скрипку за руку і помчала святкувати: "Даш лизнути?"

Раніше ми повідомляли, що кума Оля Цибульська відпрацьовувала чоловікові Новий Рік.