Для всіх шанувальників українських телевізійних розважальних шоу, з'явилися дуже цікаві новини. Справа в тому, що в суботу, 25 грудня, відбувся фінал проєкту "Україна має талант".

Тут за перемогу і головний приз у прямому ефірі боролися найталановитіші учасники нового сезону, яких обрали зіркові судді - Женя Кот, Ксенія Мішина та Сергій Притула.

Про це стало відомо завдяки результатам, які озвучили в прямому ефірі.

За результатами голосування третє місце дісталося 14-річному одеситу Артему Галісу, який співає в жанрі рок — опера, друге місце - у групи Zapal (Андрій, Іван і Олексій грають на цимбалах і кахоні), а переможцем було оголошено 13-річного Артема Феська з Житомирської області.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У фіналі Артем виконав молитву Ave Maria і довів Ксенію Мішину до сліз.

Артем Фесько, фото: YouTube
Артем Фесько, фото: YouTube

"Це просто в саме серце! Бог нагородив тебе неймовірним талантом. Такий трепет, просто мурашки йшли по тілу. Це феноменально. Для мене честь, слухати тебе", - зазначила Мішина.

Артем отримав головний приз у розмірі 250 тисяч гривень.

Раніше повідомляли, Руслана Лижичко напередодні Різдва поринула в казковий світ сну і мрій: "Час прийшов".

Як повідомляв Знай.uа, Наталя Могилевська не втрималася і почала святкувати Новий Рік завчасно: вбралася в зайчика і роздала подарунки.

Знай.uа писав, Юлія Саніна до знайомства з Тіною Кароль і The Hardkiss думала співати блюз: "Доплакала до великої сцени".