Популярна українська співачка і солістка групи The Hardkiss Юлія Саніна знову порадувала шанувальників новою цікавою публікацією на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать майже 670 тисяч чоловік.

На двох знімках Саніна в шкіряному костюмі і в діловому образі позує зі штучними кісками червоного і чорного кольорів, укладені в різні зачіски.

"Битва чорних. 1 або 2?",- запитує вона у своїх шанувальників.

Багатьом до душі виявився другий образ, в якому кіски утворюють гострі вушка на маківці співачки.

Скрін, Instagram Саніна
Скрін, Instagram Саніна

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

"І перший, і другий. Не оригінально, так? Ну як є. Принаймні, правдиво. Все супер. З наступаючими святами. Нехай всі ваші мрії збуваються", " обидва. Юлічка, ви завжди Богиня", - пишуть шанувальники.

Скрін, Instagram Саніна
Скрін, Instagram Саніна

"Другий, тому що вушка. Така кішечка!", "Така собі Тіна Кароль-брюнетка", "Та ну... Екстраординарний. Аналогів немає" , "P цим я згоден. Кажу, що костюм схожий на той, що був у Тіни Кароль в одному з кліпів», - вважають Передплатники.

"ААА, складно. Вибираю обидва варіанти",-додає дехто.

Нагадаємо, Саніна-журналістка, Alyona Alyona-вихователь, а Потап-тренер: ким працювали знаменитості до Всеукраїнської популярності

Як повідомляв " Знай.ua", як виглядала Юлія Саніна з The Hardkiss до популярності: знайома з Тіною Кароль більше 15 років.

Знай.ua писав, Юлія Саніна з The Hardkiss віддасть частинку себе після того, як стала японкою: "Представивши..."