Задовго до святкування Нового року люди намагаються вгадати, якою буде погода в цей день. Всім хочеться Сніжка, як в казці, а не дощу або ожеледі. Деякі сайти вже дали свої прогнози на свята.

Зокрема, на сайті accuweather на 31 грудня в Києві обіцяють короткочасний невеликий крижаний дощик в перемішку зі сніжно-крижаною крупою. Навряд чи це буде схоже на той самий пухнастий сніжок, якого чекають кияни.

Скрін, сайт погода
Скрін, сайт погода

На сайті gismeteo.ua теж кажуть, що найбільш вірогідним варіантом у столиці є дощ – через плюсові температури на вулиці. Ближче до вечора 1 січня температура опуститься нижче нуля і дощ може перетвориться в сніг (або в крижану кашу).

Скрін, сайт погода
Скрін, сайт погода

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

На сайті "Синоптик" обіцяють 31 грудня в Києві хмарну погоду на весь день. З ранку може піти дрібний сніжок, який у другій половині дня зміниться дрібної мокрою крупою, а ввечері – перейде в дощ.

Скрін, сайт погода
Скрін, сайт погода

Синоптики "Укргідрометцентру", в принципі, підтверджують ці прогнози. Поки що вони оприлюднили прогноз тільки до 30 грудня, проте вже там зрозуміло, що із заходу на Київ насувається дощ зі снігом, плюсові температури вдень і легкий «мінус» - вночі.

Скрін, "Укргідрометцентр"
Скрін, "Укргідрометцентр"

Нагадаємо, купол Андріївської церкви пошкодила негода: довелося запрошувати промислових альпіністів.

Як повідомляв Знай.uа, Стюардеса вигнала батьків з малятком на руках через маску. На сторінці Lakewood News Network в соціальній мережі Твіттер оприлюднили відео,на якому Стюардеса змушує покинути рейс батьків 2-річної дівчинки, яка сидить на колінах у вагітної мами.

Знай.ua писав, на Андріївському узвозі у Києві дотла згоріла машина: всі зусилля рятувальників були марні