Популярний російський артист, гуморист, телеведучий, актор і навіть пародист Максим Галкін взяв участь у шоу на Youtube під назвою "Я себе знаю", в ході якого розповів незручну історію, що сталася в розпал фестивалю "Юрмала" кілька років тому.

Тоді президентом Латвії був Валдіс Затлерс, який запросив російських артистів до себе в гості, в резиденцію, на сніданок. Там був Лев Лещенко, Надія Бабкіна, Ігор Ніколаєв та інші.

Максим Галкін, фото з Instagram
Максим Галкін, фото з Instagram

Тривали світські бесіди з главою держави, в кращих традиціях європейської дипломатії, поки в зал не увірвався Микола Басков, який до цього всю ніч веселився на вечірці і, за припущенням Максима Галкіна, взагалі не спав. І, звичайно ж, він не міг прийти просто без подарунка.

"Що це був за подарунок. Якщо вибрати з усього можливого, що подарувати, це була б остання річ, яку я б став дарувати президенту Латвії. Це була пляшка горілки в упаковці у вигляді радянського снаряда з червоною зіркою. Тобто такий захисного кольору болід, фауст-патрон, тут Червона зірка, тут написано щось типу Рособоронекспорт", - розповів Галкін.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Коли Басков побачив здивування колег, він встав над президентом, поклав "снаряд" на плече і саме в цей момент кришка коробки відкрилася і звідти вилетіла банку з огірками. Весь розсіл пролився прямо на костюм президента. Микола поставив пляшку горілки на стіл, сів і почав червоніти - йому було і соромно, і сміятися дуже хотілося.

Президент вчинив максимально правильно - він переконав артиста в тому, що нічого страшного не сталося. Але в залі повисла незручна тиша, яку розрядив Лев Лещенко, запропонувавши випити горілки.

Нагадаємо, Алла Пугачова згадала важке дитинство - таке не снилося ні Кіркорову, ні Галкіну: хліб з маслом вважала делікатесом

Як повідомляв "Знай.ua", Філіп Кіркоров відверто зізнався, як рятує себе від проносу, перетворившись на "бабусю": "Оберігайтеся"

Знай.ua писав, Максим Галкін викликав істерику у колеги дивною заявою: "Собаки дійсно розмовляють"