Глава Чечні Рамзан Кадиров повідомив, що вирішив би питання конфлікту з Україною. Про це він повідомив в ефірі ЧДТРК "Грозний".

Рамзан Кадиров сказав, що взаємини з Україною не рівень Володимира Путіна, а його компетенція. Також він зазначив, що вирішив би це питання, якби президент Росії поставив перед ним таке завдання. Однак, за словами Кадирова, зараз його стримують правові домовленості.

Тим не менш, глава Чечні повідомив, що якщо дії Уряду України не зміняться, то країна буде приєднана.

"Моє глибоке переконання, якщо пан Зеленський і його команда так поводитимуться, то Україну повинні приєднати до нашої країни. Українці - наш народ, це наша територія",- сказав він під час прес-конференції.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Рамзан Кадиров, фото з вільних джерел
Рамзан Кадиров, фото з вільних джерел

На думку Кадирова, Росія після Криму повинна була взяти Київ, інакше існує загроза появи там військових баз західних країн.

Рані портал Знай.ua повідомляв, що Володимир Зеленський відзвітував про зустріч з "друзями України". Йдеться про президента Литви Гітанаса Науседа і Польщі Анджея Дуда. У підписі до знімка Володимир Зеленський повідомив, що між Україною двома європейськими країнами поглиблюється тристороння співпраця.

Як повідомляв " Знай.ua", українці знайшли, чим займається Олена Зеленська, поки Володимир управляє країною: "Це рідкість"

Знай.ua писав, Олена Зеленська "націлилася" на тарілки простих українців - більше ні шматочка "холестеринового" стейка.