Відома українська співачка і телеведуча Оля Полякова вирішила розповісти про те, як вона з сім'єю готується до Новорічних свят, і чи готує на Різдво.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету в програмі "Світське життя", ведучою якої зазвичай є Катерина Осадча, але, цього разу її заміняв Олег Скрипка. Він поставив кілька запитань артистці, які цікавлять шанувальників і глядачів.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Не так давно Оля відзначила свій день народження. Вони зібралися в компанії чоловіка, сина, батьків, а також друзів.

"Їла торт після 6, і не боялася, що буде пузо" - жартує співачка. Цього року їй багато дарували прикраси. Тепер вона вся укомплектована кращими друзями жінок.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Олег Скрипка зазначив, що зі своїми дітьми, яких у нього четверо, дуже заздрить тим, у кого по одному чаду, адже потрібно відразу думати, що б подарувати на свята.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Сама Оля зазначила, що вона навпаки заздрить Олегу, як він зі своїм графіком зробив це, адже вона ніяк не може зважитися на другого. Святий Миколай подарував синові співачки шафу для речей, а також костюм Халка. Спочатку він хотів автомобіль з чистого золота, але, Оля Цибульська відразу його переконала, що Микола не потягне таких подарунків.

Готувати вона вміє, зокрема кутю на свята.

"Дуже добре, коли кутю робить мама, а ще коли мама передає голубці, холодець, і все що потрібно до столу. А ти сідаєш і їси " - жартує телеведуча.

Нагадаємо, що Оля Цибульська взяла Олега Скрипку за руку і помчала святкувати

Раніше повідомлялося, що Оля Полякова на шоу" Маска " розповіла про спільну дитину DZIDZIO і Цибульської

Також, кума Оля Цибульська відпрацьовувала чоловікові Новий Рік.