Христина Решетник порадувала шанувальників теплими сімейними фотографіями. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Дружина відомого телеведучого має досить велику аудиторію на офіційній соціальній мережі в Instagram, де на неї підписано понад 250 тисяч осіб.Зазвичай жінка розповідає про свої материнські будні, ділиться новинами про розвиток своїх дітей, а також іншої цікавої інформації.

27 Грудня жінка опублікувала серію новорічних фотографій зі своїм чоловіком Григорієм і дітьми. У підписі.

"Насичений був день, ми сім'єю приїхали купувати подарунки до новорічних свят)) адже зараз період божевільних святкових розпродажів. На вітрині кожного магазину ми бачили сейл", - повідомила Христина.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Фолловери почали активно коментувати даний пост.

"Підкажіть будь ласка, де виберете стільки сил і енергії на все, скільки ви спите? У Вас не буває перевтоми, головних болів і тиску від такого ритму?"; "Бомбична сім'я 🔥🔥", - повідомляють вони.

Нагадавши, Злата Огневич розповість те, про що так довго мовчала на "холостячці": "з Гришею виявилися парою"

Також Знай писав, Макс Тарапата висловив все про Злату Огневич, не дочекавшись пост-шоу "Холостячки": "кілька днів вона плакала"

Раніше повідомляв Знай, відкинутого красунею Златою Огневич Романа Свечкоренка відправляють на "Холостяк", буде краще Добриніна і Заливака: "вже може".