Надія Мейхер (Грановська) частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 360 тисяч чоловік.

Зараз виконавиця поділилася усміхненим знімком, на якому постала, сидячи в машині. Вона розповіла українцям про те, що у неї почалися вихідні (канікули) і вона всім побажала щасливих Новорічних свят, але зробила це не рідною мовою, а англійською.

Надя Мейхер, скріншот з відео
Надя Мейхер, скріншот з відео

Вона, як багато хто пам'ятає, заробила популярність, виступаючи в складі "Віагри".

"Holidays...🖤 Wish you lucky holidays🖤 #надеждамейхер #holidays #winter", - пише Надія Мейхер в публікації.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок
Показати ще

Нічого примітного на знімку немає - вона сидить на передньому сидінні, пристебнута, в масивному пальто і посміхається. В коментарях з'явилося багато користувачів

Надія Мейхер, фото з Instagram
Надія Мейхер, фото з Instagram

"Доброго ранку. Наденька❤️ Сонечко ненаглядне😍 красива!❤ ️ Чарівна!❤ ️ Талановита! ❤️І Неповторна!❤️ Відкрита, весела і життєрадісна, цілеспрямована. ти приголомшлива!", "Красуня❤️", "Надя, ви як завжди прекрасні😍", "Посмішка на 1 000 000", "Красоточка! Завжди милуюся нею❤️😍", - пишуть вони.

Нагадаємо, Надя Мейхер розповіла про свій паралізуючий страх, винна вагітність: "Сама вкрай рідко"

Як повідомляв "Знай.ua", Надя Мейхер назвала речі, які заважають: "Нікому не нав'язую, але..."

Знай.ua писав, Надя Мейхер без одягу "сховалася" за склом і зайнялася улюбленою справою: "Досить, ми ж не витримаємо"