У понеділок, 27 грудня 2021 року, на офіційному Youtube-каналі Warner Bros. Pictures з'явився новий трейлер до фільму Бетмен з Робертом Паттінсоном у головній ролі.

Більшу частину двохвилинного ролика займають відносини Бетмена з Жінкою-кішкою і їх знайомство. Цього персонажа у фільмі грає Зої Кравіц, відома за фільмами "Фантастичні тварини і де вони мешкають", "Божевільний Макс: Дорога люті", "Дивергент", "Кін" та інші.

Крістен Стюарт і Роберт Паттінсон
Крістен Стюарт і Роберт Паттінсон

Режисером стрічки виступає Метт Рівз ("Монстро", "Планета мавп"). Крім Паттінсона і Зої Кравіц, у фільмі зіграли Пол Дано, Колін Фарелл, Джеффрі Райт і Енді Серкіс - вони втілили на екрані ролі Загадочника, пінгвіна, Джеймса Гордона і Альфреда, відповідно.

Прем'єра фільму відбудеться 3 березня 2022 року, на стрімінговій сервісі HBO Max картина виявиться через 45 днів після прем'єри.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Помста дорівнює справедливості як для Бетмена, так і для Жінки-кішки", - йдеться в підписі до ролика.

Роберт Паттінсон в ролі "Бетмена", скріншот: YouTube
Роберт Паттінсон в ролі "Бетмена", скріншот: YouTube

"Кожен раз, коли я бачу новий трейлер, цей фільм виглядає все краще і краще. Не можу чекати, щоб побачити його", "Мені не хвилює, скільки ітерацій або перезавантажень вони роблять. Я завжди тут для наступної саги про Бетмена", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Крістен Стюарт заговорила про "повстання" проти колишнього Роберта Паттінсона: Бетмен і Джокер можуть зустрітися в Готемі

Як повідомляв "Знай.ua", Майкл Кейн з легендарного "Бетмена" Крістофера Нолана йде з кіно: "Тепер не актор..."

Знай.ua писав, Бетмен посадив Людину-павука на пляшку: такого навіть Супермен не витримає