Григорій Решетник розповів про свої враження "Україна має талант". Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярний телеведучий проектів каналу СТБ "Холостячка" і "Холостяк" Григорій Решетник є популярною персоною, до якого можуть прислухатися українці. Чоловік активно веде свою Instagram-сторінці, яка має п'ятсот дві тисячі передплатників. З ними він ділиться подробицями свого життя, а іноді спілкується у форматі сторіз.

27 Грудня Григорій Решетник опублікував серію фотографій в соціальній мережі Instagram. Чоловік постав у компанії Ксенії Мішиної, Сергія Притули, а також багатьох інших знаменитостей. Він повідомив, що тільки відійшов від першого телевізійного ефіру шоу "Україна має талант".

"Зізнаюся, цей проект був моєю давньою мрією і, безумовно, особистим викликом! Тому що я людина-максималіст, затятий хлопець, який з дитинства був капітаном спортивних команд і першим президентом школи:)) тому, я хотів і мріяв, щоб ми по всій країні довели, що успішне повернення проектів на екрани можливо і робив все, щоб "таланти" стали найбільш рейтинговим - зрештою, нам це вдалося!",- зазначив він.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, Злата Огневич розповість те, про що так довго мовчала на "холостячці": "з Гришею виявилися парою"

Також Знай писав, Макс Тарапата висловив все про Злату Огневич, не дочекавшись пост-шоу "Холостячки": "кілька днів вона плакала"

Раніше повідомляв Знай, відкинутого красунею Златою Огневич Романа Свечкоренка відправляють на "Холостяк", буде краще Добриніна і Заливака: "вже може".