У Харкові неправильно припаркований автомобіль закидали яйцями, однак це не врятувало ситуацію. Відповідне відео з'явилося на телеграм-порталі ХС Харків

26 грудня було опубліковано відео з автомобілем, який припаркований поруч з під'їздом. Тим не менш, він був закиданий яйцями з вікна. Однак ситуацію це не змінило.

"Мешканцям не сподобалося, що водій Жигулів парконувся прямо біля входу в під'їзд і вони закидали машину яйцями з вікна. Не виправдовуємо водія, але чисто цікаво-кинули б мешканці яйце, якби на місці Жиги так парконувся свіженький Lexus, наприклад?🤔 ",- повідомляє автор відео.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

У коментарях було опубліковано кілька фотографій. На одній з них показали, що автомобіль Жигулі поїхав звідти. Однак ситуацію це не змінило: перед під'їздом почали паркуватися іномарки, яких вже так не карали.

Автомобль в Харьвое. Фото: ХС Харків

Автомобль в Харьвое. Фото: ХС Харків

Нагадаємо, новий штам коронавірусу "Омікрон" вже косить молодих: лікар розповів про перші симптоми-втома , прискорений пульс і температура. Про це стало відомо завдяки заявам голови медичної асоціації ПАР Анжеліки Кутзе

Як повідомляв "Знай.ua", Covid-19 в Україні перед робочим тижнем уходить у відпустку, медики радіють "жовтій" статистиці: дані МОЗ за листопад 2021 року.

Також Знай повідомляв, штраф 360 гривень або півроку позбавлення волі: водіїв, які їздять "на газу", попередили про нові покарання. Депутати Верховної Ради планують пом'якшити покарання за несертифіковане газобалонне обладнання для автомобілів в нашій країні.