Фото зі сторінки Злати Огнєвіч
Фото зі сторінки Злати Огнєвіч

Злата Огнєвіч знайшла того самого чоловіка після "Холостячки" - доля звела їх кілька разів поспіль

"Холостячка" Злата Огнєвіч залишилася зовсім одна після другого сезону романтичного шоу "Холостячка". Андрій Задворний вирішив розлучитися з виконавицею через півтора місяці відносин поза камерами. У нього пропали почуття до неї, про що він заявив на скандальному пост-шоу.

Склад Amazon, скріншот: Youtube
Склад Amazon, скріншот: Youtube

Українка накрала 670 тисяч гривень зі складу Amazon у Польщі

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

35-річна українка була затримана в польському місті під назвою Свебодзін в підозрі про велику крадіжку зі складу Amazon в Європі. Польські представники правоохоронних органів підозрюють, що вона обкрадала склад, тоді як її 33-річний співмешканець успішно зберігав все вкрадене.

Аварія в Словаччині, фото Polícia SR-Košický kraj
Аварія в Словаччині, фото Polícia SR-Košický kraj

Українські заробітчани поспішали на Різдво до рідних, але загинули в ДТП

У Словаччині сталася смертельна аварія за участю двох громадян України. 42-річна українка і 20-річний хлопець прямували на машині Seat Leon в бік України, як несподівано жінка-водій не впоралася з керуванням на повороті і злетіла в кювет, врізавшись в бетонний міст.

Алла Пугачова, фото: Instagram
Алла Пугачова, фото: Instagram

Алла Пугачова пообіцяла "вийти заміж за гея" , у Галкіна округлилися очі

Не так давно Максим Галкін дав велике інтерв'ю, де розповів деякі подробиці зі свого особистого життя. Не обійшлося, звичайно ж, і без питань про Аллу Пугачову. Інтерв'ю вийшло на YouTube-каналі російської журналістки Ірини Шихман, який називається "А поговорить?", і ось, вона на зйомки покликала Максима Галкіна.

НЛО, скріншот: YouTube
НЛО, скріншот: YouTube

"Дикі штуки": чоловік зняв, як НЛО заряджаються від блискавок?

Користувач Reddit помітив п'ять миготливих вогнів, які, як вважають, були НЛО, вони кружляли в небі над Атлантик-Сіті, коли на горизонті їх "запалювала" гроза. На відео, яке було розміщено в сабреддіті UFO, вдалині видно п'ять таємничих миготливих вогнів, що утворюють кругове утворення в нічному небі у вигляді грози.