Відома британська модель, телеведуча і багатодітна мама Кеті Прайс стала великою фанаткою пластики. Все не просто так. Свого часу, в юності, Кеті подавала великі надії в самому журналі Playboy.

Однак "найспокусливіша дівчина Великобританії" в якийсь момент змінилася до невпізнання: тепер 43-річна Кеті Прайс страждає від самотності, розважається тим, що робить все нові пластичні операції, і влаштовує бійки на вечірках.

Про історію Кеті пишуть в Cosmopolitan.

Історія Кеті Прайс, фото: Instagram
Історія Кеті Прайс, фото: Instagram

Нещодавно їй зробили ліпосакцію стегон і сідниць, а також операцію з підтяжки грудей в Брюсселі. За даними The Sun, це тринадцята операція Кеті Прайс по збільшенню бюста. Вона зважилася на неї всього через чотири місяці з того часу, як оновила тіло.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Історія Кеті Прайс, фото: Instagram
Історія Кеті Прайс, фото: Instagram

Дивлячись на те, як виглядає зірка зараз, шанувальники насилу можуть повірити в те, наскільки змінилася красуня. У 18 Кеті дебютувала на обкладинці великого видання. The Sun розмістив її фото на 6-й сторінці, і Прайс була у нестямі від щастя. Нарешті її помітили! І правда: незабаром на юну модель посипалися пропозиції від таких гігантів індустрії, як FHM, Maxim, Nuts, Front, Zoo Weekly, Sky, Esquire, Loaded.

Здавалося, вона була вічно незадоволена своєю зовнішністю. Тільки знявши бинти після чергової пластики, вона вже зідзвонювалася з хірургом з приводу нової операції.

Історія Кеті Прайс, фото: Instagram
Історія Кеті Прайс, фото: Instagram

Незважаючи на отриману популярність, Прайс продовжувала сумніватися в собі. Саме тоді почався її довгий шлях хірургічних трансформацій. Спочатку вона була незадоволена розміром своїх грудей і "двійку" протягом декількох років збільшувала аж до "п'ятірки", а то і "шістки".

Якщо ви думаєте, що в житті Кеті все складалося вдало, то це зовсім не так. Життя з самого початку була викривлена кинув її батьком і ... так, схоже, вона продовжувала вибирати чоловіків, які раз по раз залишали її, завдавали фізичного і морального болю і всіляко принижували. У 2002 — му вона народила свою першу дитину - малюка Харві. Його батьком (правда, лише номінально) став ексфутболіст Дуайт Йорк.

Історія Кеті Прайс, фото: Instagram
Історія Кеті Прайс, фото: Instagram

Хлопчик погано ходив, відставав від ровесників за рівнем інтелекту і занадто активно набирав вагу. У лютому 2019-го Кеті, яка виховує тепер уже 17-річного Харві, скаже на одному з ток-шоу: "мені так важко. Все моє життя крутиться навколо нього. Я ненавиджу все це. Кожен день я мою Харві, одягаю його, годую. Ночами він мочиться в своє ліжко, і я по кілька разів Міняю йому простирадла. Він лякає інших моїх дітей, може переслідувати їх і не зупинятися. Харві сидить на ліках, без яких просто помре. Думаю, що відправлю його жити в спеціальний заклад для інвалідів. Я не можу так більше".

Історія Кеті Прайс, фото: Instagram
Історія Кеті Прайс, фото: Instagram

Після чергового розлучення (яких в житті Кеті сталося чимало), важкої хвороби престарілої матері і втоми від виховання п'ятьох дітей, знаменитість підсіла на кокаїн. Протягом півроку вона "лікувала себе сама", вживаючи заборонені речовини, і зізнавалася, що зробила це через поглинає її почуття самотності.

"Мені навіть не було з ким поговорити. Всі від мене відвернулися", - повідомила Кеті з екранів британського телебачення.

Трохи пізніше будуть і штрафи за водіння в нетверезому вигляді, і повістки до суду за заподіяння психологічного насильства нової пасії її екс-чоловіка (Кеті підкараулила суперницю на ігровому майданчику і мало не накинулася на неї з кулаками — вигукувала образи, принижувала і не на жарт злякала публіку, серед якої були і школярі).

Пізніше Кеті стала багатодітною мамою, вона буквально жила на знімальних майданчиках і бралася за будь-які проекти, які їй постійно пропонували послужливі менеджери. У липні 2019-го вона вирушила в одну з клінік Стамбула. Зірка за всіма канонами жанру запросила разом з собою численних телевізійників з Великобританії, які від і до записували весь хід підтяжки обличчя і очей, а також ліпосакції і корекції сідниць.

Історія Кеті Прайс, фото: Instagram
Історія Кеті Прайс, фото: Instagram

Ймовірно, Кеті сподівалася, що її "нове" обличчя підкреслить молодість і красу, проте замість цього сталося щось абсолютно протилежне. Чи то в результаті хірургічної помилки шкіра Кеті не витримала агресивного втручання, чи то зірці занесли якусь інфекцію, проте вийшовши з клініки на початку серпня, Кеті перетворилася на "наречену Франкенштейна".

Історія Кеті Прайс, фото: Instagram
Історія Кеті Прайс, фото: Instagram

Тепер її обличчя буквально відвалюється від голови, тому лікарям в терміновому порядку довелося "скріпити" його медичними металевими стяжками. За повідомленням Кеті, її рани не припиняють кровоточити і сочаться гноєм, тому вона повернулася в турецьку клініку для подальшого огляду.

Історія Кеті Прайс, фото: Instagram
Історія Кеті Прайс, фото: Instagram

Історія Кеті Прайс, фото: Instagram
Історія Кеті Прайс, фото: Instagram

Щоправда, перед цим вона встигла як слід налякати своїх дітей: виявилося, маленькі Джетта і банні до сліз перелякалися побачивши маму, яка прилетіла до них зі Стамбула. За повідомленням подруги Кеті, вони "вирішили, що мама поранена" і "були шоковані її обличчям с кров'ю", коли вона намагалася обійняти їх і пояснити, що сталося.

Раніше повідомляли, називали хлопчиком і ображали: дівчина купила собі на Різдво нову попку через цькування в школі, збирала з 19 років.

Як повідомляв Знай.uа, "Він доходив до моїх губ": у мережі показали чоловіка з носом у формі статевого органу.

Знай.uа писав, Дана Борисова "омолодилася" під ножем хірурга, чесно показавши нові груди, стегна і животик: "Хочеться дуже...".