Відомий український телеведучий Костянтин Грубич, який полюбляє подорожувати Україною і тішити глядачів найкращими рецептами з різних куточків Батьківщини, на своєму youtube-каналі розповів про смачний подарунок від давніх друзів з Карпат.

Грубич розповів, що йому надіслали подарунок від Юлії та Миколи Симчичів, родини вишивальників з Прикарпаття.

Із Миколою Симчичем ведучий знайомий багато років, бо колись знімав про нього сюжет і підтримував зв'язок потім. У чоловіка є донька, яка власноруч виготовляє трав’яні чаї.

Востаннє він бачив авторку чайового набору дуже давно – років 15-20 тому, коли вона була ще дитиною. Тепер вона розвиває власну справу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

«Напередодні новорічних свят ще раз сходив за подарунковою посилкою. Юля - донька визначного вишивальника Миколи Симчича з прикарпатського села Нижній Березів на Косівщині. Я її пам‘ятаю дівчинкою років 10, а тепер вже виросла і намагається розвинути свою справу», - розповів ведучий.

Йому надіслали дегустаційний набір чаїв із 14 різними смаками. Трави для них вирощують вдома, в Карпатах.