Відома українська співачка Оля Полякова розповіла, чим займається, перш ніж почати святкувати Новий Рік. Популярна шоу-діва, яка частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео, поділилася новим знімком на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Там за її життям стежать понад 2,5 мільйонів читачів.

"Оплески ... Собі! Напередодні всіх новорічних свят прийнято писати вішліст і згадувати рік. День зустрічі для інтерв'ю ми вибрали красивий з точки зору цифр-12.12.21. Разом з @viva_ukraine_magazine проводжу ревізію почуттів і подій, підводжу підсумки року, що минає», - підписала вона знімок.На фото Полякова - на обкладинці журналу "Viva" в блискучій чорній сукні з глибоким декольте і високим розрізом на стегні.

Скрін, Instagram Полякова
Скрін, Instagram Полякова

"Оля, як завжди-вогонь«,» а українська мова Вам дуже личить", - пишуть в коментарях до повідомлення шанувальники епатажної співачки.

Нагадаємо, що Маша Полякова в нецензурній формі пояснила, чим займається за спиною у мами Олі: "приємно дивитися?". Дочка співачки показала, як потрібно в житті справлятися з проблемами різної складності.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Окрім того, Оля Полякова зізналася, за що їй соромно досі-винен Віктор Павлік: "Я не хотіла..."