Чи є альтернатива ґрунтовним новорічним застіллям, приготування до яких триває не один тиждень, з'ясовували журналісти «ТСН» у трьох різних країнах - Україні, Сполучених Штатах і Німеччині.

В сюжеті розповіли, як зустріти новий рік і при цьому не вбитися на кухні, чи є за кордоном альтернатива Олів’є і чи зручно запрошувати гостей додому, де кожен годуватиме себе сам.

За словами Марічки Падалко, вона полюбляє готувати на Новий рік смаколики, але не дуже любить їх їсти.

«Шматочки торта для тих, хто 1,60 м, як я, і для тих, хто два метри, виглядають однаково, проте на талії залишають різний слід», - пояснила вона.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вона опитала подруг у Вашингтоні і Берліні, як вони готуються до Нового року.

«На 11 місяці життя у Штатах мені закортіло оселедця під шубою і Олів’є. Для американців це дивні продукти, бо в США таке не їдять», - зізналася подруга Ольга.

На два салати вона витратила більше 36 доларів, тобто 980 гривень.

Скрін, відео YouTube Олів'є
Скрін, відео YouTube Олів'є

У Берліні святкувати вийшли на площу – там можна придбати картопляні кнедлі, тушковану капусту, сосиски та штолени. Крім того, готують раклети – шматок білого хліба с розплавленим сиром, до якого можна додати будь-що. Наприклад, солоні огірки та печена картопля.

Готувати страву можна і вдома, смажачи на грилі страву кожному за смаком.

Нагадаємо, купол Андріївської церкви пошкодила негода: довелося запрошувати промислових альпіністів.

Як повідомляв Знай.uа, Стюардеса вигнала батьків з малятком на руках через маску. На сторінці Lakewood News Network в соціальній мережі Твіттер оприлюднили відео,на якому Стюардеса змушує покинути рейс батьків 2-річної дівчинки, яка сидить на колінах у вагітної мами.

Знай.ua писав, на Андріївському узвозі у Києві дотла згоріла машина: всі зусилля рятувальників були марні