Відомий співак Філіп Кіркоров має багато шанувальників, тому він часто тішить їх своїми піснями або ж появою на різних телевізійних шоу. Так, на одному з таких шоу артист потрапив у конфуз через свій піджак.

Відповідним відео поділилися на сторінці "spletnik.tv" в Instagram.

Так, одного разу Філіп Кіркоров став гостем програми "Вечірній Ургант". Вони мило розмовляли з ведучим Іваном Ургантом, і він помітив бирку на піджаку артиста. Після цього Кіркорову демонстративно допомогли зняти цінник з його одягу.

Філіп Кіркоров, скріншот
Філіп Кіркоров, скріншот

"Ось бачиш, я до тебе в новому прийшов", - зазначив Кіркоров.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Філіп Кіркоров, скріншот
Філіп Кіркоров, скріншот

Ведучий хотів ще подивитися і ціну піджака в якому прийшов Кіркоров, проте той заперечив. Ця ситуація з Філіпом Кіркоровим потішила користувачів мережі, тому вони почали залишати коментарі. До того ж деякі відзначили, що артист не зняв бирку, тому що хотів здати піджак назад.

"Він його здати хотів назад, а вони🙉", "Він просто один раз надягає потім, повертає, тому з биркою", "я думав такі речі не продаються, а їх шиють ️ ️ 100% це магазин циркових шмоток🤣", " обломінго😢 😂. Прокат не прокотив😂", " а те, що під очима приліплено, це нічого?🤭", — зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадавши, Філіп Кіркоров в скотчі і пір'ї перетворився на злодія з "Один вдома", щоб догодити молодому блогеру: "заради тебе"

Також Знай писав, Філіп Кіркоров зізнався Дімі Білану в любові на його 40-річчя: "не приймай близько до серця"

Раніше Знай повідомляв, зовсім зневірився? Микола Басков "поліз" за любов'ю на сайти знайомств. Микола Басков зізнався, що за останні роки холостяцького життя навіть використовував сайти знайомств, щоб знайти свою любов