Марічка Падалко була помічена в компанії Олени Зеленської. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська ведуча телеканалу" 1 + 1 " Марічка Падалко досить часто ділиться з багатотисячною аудиторією цікавими публікаціями в Instagram. У телеведучої досить велика аудиторія на 194 тисячі осіб, які активно лайкають і реагують на її публікації. Іноді вона спілкується з ними через сторіс.

28 грудня українська телеведуча опублікувала серію фотографій, в одній з яких вона стоїть поруч з першою леді України Олени Зеленської. Як зазначила Марічка Падалко, вона взяла участь у дослідженні UNICEF щодо харчування українців. Вони досліджували продуктовий кошик середнього українця.

"Разом з першою леді @olenazelenska_official, ініціатором реформи шкільного харчування, ми вирушили на закупівлі згідно зі списком, куди потрапили найпоширеніші пункти продуктових візків українців. І наприкінці шопінгу отримали вердикт професійного дієтолога Наталії Самойленко @samoylenko_diet. Спойлер-вердикт невтішний. Наталя відразу нам продемонструвала, що можна виправити і так Зберегти здоров'я і гроші", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, новий штам коронавірусу "Омікрон" вже косить молодих: лікар розповів про перші симптоми-втома , прискорений пульс і температура. Про це стало відомо завдяки заявам голови медичної асоціації ПАР Анжеліки Кутзе

Як повідомляв " Знай.ІА", Covid-19 в Україні перед робочим тижнем уходить у відпустку, медики радіють "жовтій" статистиці: дані МОЗ за листопад 2021 року.

Також Знай повідомляв, штраф 360 гривень або півроку позбавлення волі: водіїв, які їздять "на газу", попередили про нові покарання. Депутати Верховної Ради планують пом'якшити покарання за несертифіковане газобалонне обладнання для автомобілів в нашій країні.