Народний депутат від президентської партії "Слуга народу" Василь Вірастюк потрапив у конфуз через коментар до інтимного фото.

Василь Вірастюк прокоментував фото на фейсбук-сторінці Андрія Стригуна.

Чоловік опублікував на свої сторінці інтимне фото, підписавши: "Щось красиве на ніч". На кадрах можна побачити майже оголені сідниці. Цей знімок одразу зібрав чимало коментарів та лайків.

Василь Вірастюк, фото: Instagram
Василь Вірастюк, фото: Instagram

Від коментаря не зміг утриматися навіть народний депутат Василь Вірастюк. Під інтимним фото депутат від "Слуги народу" написав "Вареник з бринзою".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Коментар Василя Вірастюка підхопили й інші користувачі мережі та прийнялися іронізувати з цього приводу. Деякі навід зазначили, що це вареник "ніби з бринзою, але як з оселедцем".

"З оселедцем", "Ну Ярославович", "Вареник", хоч і з бринзою, але на смак, як з оселедцем", "Тоді це фаршмак", "В такому випадку повинен відчуватися післясмак цибулі", - зазначили користувачі мережі під опублікованим фото.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Василь Вірастюк возз'єднався з родиною в аеропорту, три сини і красуня дружина: "Разом ми сила". Чоловік поділився атмосферним фото з родиною

Раніше Знай писав, Василь Вірастюк отримав моторошне послання "з пекла": "Тобі пі*да". Український стронгмен і депутат розповів про дивний і моторошний дзвінок. Василь Вірастюк звернувся з цього приводу в поліцію.

Також Знай повідомляв, "Слугу" Зеленського обікрали на одеському ринку: "прохлопав" тисячі гривень під самсу з м'ясом. "Слугу народу" обікрали на київському ринку в Одесі