Перед Новим роком і в саму новорічну ніч багато зірок працюють, і не мають достатньо часу на відпочинок. Іноді вони не встигають повернутися додому до рідних навіть до 31 грудня.

Надія Бабкіна, скрін з відео
Надія Бабкіна, скрін з відео

Саме тому часто доводиться зустрічати Новий рік з колегами просто на роботі. І найчастіше після таких вечорів у знаменитостей залишається чимало цікавих історій, про які вони люблять і не соромляться потім розповідати.
Надія Бабкіна в новому інтерв’ю згадала про казус, який з нею стався у В’єтнамі. На Новий рік артистка разом із іншими зірками залишилася у готелі. Однак, їм стало нудно, тому вони вирішили влаштувати справжні веселощі.

Надія Бабкіна, фото - https://www.instagram.com/ngbabkina/
Надія Бабкіна, фото - https://www.instagram.com/ngbabkina/

"Трохи випили, закусили. А спека страшна, тому вікна відчинені, і прямо в номер "рвуться" тропічні дерева, увиті ліанами. Тут у нас прокинулася жага до пригод. Ми вирішили покататися на ліанах, як у популярному фільмі про Тарзана, та перевірити їх на міцність", — згадала артистка.

Тому Надія Бабкіна та ще кілька зірок вилізло у вікно. Співачка не злякалася і справді повисла на ліані, як на живому канаті. Ось тільки майже одразу вона опинилася разом із товаришами на землі. Причому зірки опинилися вже на території не В’єтнаму, а Лаосу.

Надія Бабкіна, фото - Instagram
Надія Бабкіна, фото - Instagram

"Не знаю, чому так розташовувався готель, але тільки ми відзначали Новий рік у В’єтнамі, а впали на територію Лаосу. Не повіриш, нам на той момент не було страшно — навпаки, ми сміялися з свого безглуздого становища", — розповіла Бабкіна.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще
Однак колеги зірки залишилися в готелі і з жахом намагалися придумати, як виправити ситуацію. Адже дорогу в готель артистам, що випали, перегороджував паркан з колючим дротом, який позначав кордон двох держав. У результаті Бабкіної та іншим довелося лізти назад у номер пов’язаними між собою простирадлами.