62-річна російська виконавиця народних пісень Надія Кадишева практично не ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її музичною діяльністю стежать близько 4 тисяч осіб.

Зовсім недавно в "Крокус Сіті Холі", в Москві була проведена зйомка "Головного новорічного концерту" зі співачкою в якості однієї з учасниць. Однак її зовнішній вигляд дуже налякав публіку, як і деякі пісні. Наприклад, вона виконала відому композицію 2004 року "Широка ріка" з Глібом Матвейчуком.

Надія Кадишева, фото: Instagram
Надія Кадишева, фото: Instagram

Надія Кадишева відразу ж після виступу поїхала додому зі своїм чоловіком Олександром Костюком, навіть не дочекавшись фіналу концерту. Вона накинула яскраве пальто на плечі і з коміром з хутра рожевого кольору. На виході її підловили журналісти, які і поцікавилися - чи сподобався їй виступ.

"Так, дуже рада. Мені подобається, я щаслива. Олександр Григорович милується мною з ранку до вечора. Каже: "Яка ти у мене хороша", - каже Кадишева.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Надія Кадишева, фото: Instagram
Надія Кадишева, фото: Instagram

- А що підштовхнуло на зміну іміджу?

"Ну як... Новий час, нові емоції", - зазначила вона.

Після цього, Надія зізналася, що, щоб добре виглядати, багато ходить пішки і робить зарядку. А питання почалися через виснажений вигляд зірки. Звичні об'ємні кучері вона змінила на низько зібраний хвіст. А ось важкий сценічний макіяж теж може бути проблемою, за припущеннями фанатів, бо підкреслює всі недоліки шкіри і вади.

Нагадаємо, Микола Басков "повівся" на Моргенштерна і Мілохіна - нафарбовані нігті і тату на всю шию: "Світ божеволіє"

Як повідомляв "Знай.ua", Філіп Кіркоров під ручку "вигуляв" розведену з Елджеєм Настю Івлєєву: "Бенкет під час чуми..."

Знай.ua писав, 71-річна Надія Бабкіна "йде" слідом за Кіркоровим і Басковим: "Як ви набридли"