Відома українська співачка Оля Полякова разом з ведучою Машею Єфросиніною в проекті "Дорослі дівчатка" оцінили рівень сексуальної привабливості світових і вітчизняних зірок.

Наприклад, актор Бред Піт, на їх погляд, був сексі, коли йому було років 30, а зараз - ні.

"Володимир Дантес - він сексі зараз", - оцінила Єфросиніна.

"Вова, прости - ти гарний хлопець, але я б тобі не дала", - відрізала Полякова.

"Він тебе і не попросив би. Ти Надю бачила?", - підколола її подруга.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Володимир Дантес, фото: Instagram
Володимир Дантес, фото: Instagram

Сергій Притула Як друг отримав від Єфросиніної оцінку "сексі", а Полякова заявила, що він привабливий і красивий, але через характер вона б йому "не дала".

Венсан Кассель отримав неоднозначну оцінку Полякової - зараз, на її думку, він виглядає не дуже, але колись був привабливим.

"Поганий хлопець, любить бухати, гулящий, плохиш», - вважає співачка.

Венсан Кассель
Венсан Кассель

Ірина Шейк на думку обох ведучих - дуже сексуальна.

Він Дизель привернув Полякову головою, схожою на "чл*н", а Даша Астаф'єва, вважають ведучі, повинна завжди ходити голою.

Нагадаємо, Леся Нікітюк показала, як виглядає насправді - в ліжку і без косметики: вранці тільки фільтри рятують.

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо розлютився не на жарт через жінку, Данилко запанікував поруч з ним: "Дайте бінокль, нічого не бачу"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати".Оля Полякова і Маша Єфросиніна нещодавно презентували на YouTube новий спільний проект - "дорослі дівчатка".