Майже дочекалися - у четвер, 30 грудня, на широкий екран виходить довгоочікуваний фільм, комедія "Зірки за обміном". Тут головні ролі виконають Оля Полякова і Михайло Хома, якого знають і люблять за образом веселого дідуся "Дзідзьо". Творці фільму пообіцяли, що він призначений для перегляду всією сім'єю - жодних вульгарностей.

Сам Дзідзьо вже встиг всіх українців запросити в кіно. Про це стало відомо завдяки новій публікації Михайла Хоми в мережі Instagram.

Публікація Михайла Хоми, скріншот: Instagram
Публікація Михайла Хоми, скріншот: Instagram

"Запрошуємо всіх на наш фільм"зірки з обміну". З 1 січня в кінотеатрах країни.", - ось таку дату прем'єри залишив Михайло.

Скрін, відео YouTube Полякова
Скрін, відео YouTube Полякова

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Можна помітити, що Дзідзьо залишив спільне фото з Олею Поляковою, де вони стоять в обнімку. До слова, даний знімок дуже сподобався шанувальникам артистів і користувачі мережі почали активно залишати лайки і писати компліменти.

Дзідзьо, скріншот з відео
Дзідзьо, скріншот з відео

Вийшла різдвяна комедія "Зірки за обміном", головні ролі в якій виконали Оля Полякова і Михайло Хома, він же DZIDZIO. Грають вони поп-зірок, які змагаються один з одним в битві за гонорари, глядачів і музичні премії. Заради кар'єри обидва забули про свої сім'ї.

Але несподівано обмінявшись тілами, прагнуть все виправити... додамо, що глядачі зможуть побачити на екрані й інших українських знаменитостей: Юрія Горбунова, Наталію Сумську, Дядю Жору, Jerry Heil.

Раніше повідомляли, Оля Полякова зізналася, з ким з колег по сцені хотіла б інтиму- "Дантесу і Притулі б не дала".

Як повідомляв Знай.uа, Тоня Матвієнко показала свою маму Ніну такою, якою її мало хто бачив: молоденька бабуся з онукою на руках.

Знай.uа писав, Ірина Білик і Наталія Могилевська зібралися, щоб попрощатися зі старим роком і викликали захват у Лесі Нікітюк: "Дві легенди".