В одному з випусків 2020 року, в шоу "Хто зверху?" на "Новому каналі" воювали між собою чоловіки (Сергій Притула, Дмитро Комаров, Євген Кошовий і Влад Яма) і жінки (Леся Нікітюк, Олена Шоптенко, Олександра Кучеренко і Настя Каменських).

Практично у фіналі, в шостому раунді, під назвою "Правда чи брехня", учасникам потрібно було розповідати один одному факти про себе, щоб інші відгадували - чи дійсно таке було в їхньому житті.

Олена Шоптенко, скріншот: Youtube
Олена Шоптенко, скріншот: Youtube

В останній парі Олена Шоптенко запитала у Євгена Кошового, чи має вона статус заслуженого артиста Грузії. А він, у свою чергу поцікавився, чи вірить танцівниця, що в якийсь момент стався курйозний момент зі ляпасом і зіркою світового рівня.

— Значить... якось раз, при зустрічі Я шльопнув Лару Фабіан.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Лара Фабіан - відома франкомовна співачка, представниця Люксембургу на "Євробаченні 1988". Шоптенко злегка подумала і заявила, що це правда. Воно так і виявилося.

Кошовий і Боклан, фото: Instagram
Кошовий і Боклан, фото: Instagram

"Це був фестиваль якийсь, може... або - дуже багато зірок приїхало. І я так дивлюся, Олька стоїть з балету і думаю... зараз я. я підходжу: "Оля, ти чого тут стоїш". А це не Оля, а це була Лара Фабіан. Загалом, це правда", - заявляє Євген Кошовий.

Нагадаємо, Юрій Ткач, Олена Кравець та Євген Кошовий згадали найкращі подарунки на Новий рік у дитинстві: "Це кайф, я була королевою двору"

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Зеленський "повернувся" в "Квартал 95", Євген Кошовий не стримався: "Башка зовсім не працює"

Знай.ua писав, Потап повідомив про величезну втрату для всього шоу-бізнесу: "Пішла епоха"