Фанати популярного українського серіалу "Свати" показали, як їх улюблениця, актриса Тетяна Кравченко, яка виконала роль Валюхи, зустріла свою сестру. Жінки не бачилися цілих 60 років. Відповідне відео з'явилося в соціальній мережі «ТикТок».

"Тетяна Кравченко вперше за 60 років зустріла сестру", - називається ролик, який являє собою уривок з передачі з телеведучим Андрієм Малаховим.

"Ваша сестра, яку ви не бачили багато років, приїхала з Донецька. І сьогодні відбудеться зустріч, вперше - за 60 років. Зустрічайте Олександру Василівну Токареву», - оголосив ведучий шоу.

@kino_official___

#Сваты #сваты7 #АндрейМалахов

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як з'ясувалося, у артистки є сестри по батьківській лінії. Чоловік, який виховав актрису все життя, виявився їй не рідним батьком. За словами матері Тетяни, в молодості вона завагітніла від свого керівника, у якого були дружина і діти. Побачитися з родичами актриса змогла тільки зараз.

Крім того, мати Кравченко зізналася, що була з дворянської сім'ї і може претендувати на титул баронеси. У 1990 – і роки сім'я намагалася повернути титул і їздила з цього приводу в Дрезден, але підготовка документів обійшлася б тоді в 7 тисяч доларів-таких грошей у них не було.

Нагадаємо, як змінилася Валюха з серіалу "Свати" з часів молодості-за що її полюбив Іван Степанович.

Раніше повідомлялося, що Анна Кошмал з серіалу "Свати" показала всі таємниці Жені і Федора Добронравова

Також, сьомий сезон серіалу "Свати" покажуть у Росії: продали права на контент.