Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська частенько радує значну армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 770 тисяч людей.

Оля часто присвячує підписників в подробиці своїх буднів, не соромлячись реальності, які бачать не всі телеглядачі. Так би мовити, проводить шанувальників "за лаштунки" свого яскравого і насиченого життя співачки.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Цього разу Оля Цибульська поділилася невеликим хвилинним відео, в якому розповіла, чим їй запам'ятався кожен Новий рік, починаючи з 1986 і по 2021.

Ось, наприклад, у 1999 році артистка мріяла, щоб у неї закохався Ваня. У кадрі Оля за традицією запалює аркуш із написаним бажанням, кидає у келих і випиває.

Популярні новини зараз
Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Спогади співачка доповнила архівними фотографіями і своєю запальною піснею "Prosecco". Але таку зворушливу публікацію артистка розмістила неспроста, вона запропонувала фанатам взяти участь у новорічному конкурсі, головний приз якого 2-річний запас того самого ігристого вина з її хіта.

"Кожен Новий Рік унікальний. Не проспи 2022!" - написала Цибульська.

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська розповіла про головний подарунок на день народження: "Їла торт після 6"

Нагадаємо, Оля Цибульська взяла Олега Скрипку за руку і помчала святкувати: "Даш лизнути?"

Як повідомляв Знай.uа, кума Dzidio Оля Цибульська відпрацьовувала чоловікові Новий рік: "Йому вкурвило, що я не в будинку"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська отримала бажане Запрошення в США, замінить Керрі Бредшоу в "Сексі у великому місті": "Можливо все"