Відомий український телеведучий та чоловік Катерини Осадчої Юрій Горбунов зізнався, що не підготувався ще до новорічних свят.

Юрій Горбунов має чимало шанувальників, саме тому він з задоволенням тішить їх новими фото, відео, чи просто цікавими новинами з особистого та професійного життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за ним стежить один мільйон осіб.
Вже незабаром Новий рік, однак Юрій Горбунов ще не встиг підготуватися. Через насичений графік та роботу він не зміг навіть придбати подарунки для найрідніших, тому доводиться робити все в останній момент. На придбання подарунків для коханої дружини Каті Осадчої та двох їх синів, Горбунов знайшов час лише за два дні до свята.

Фото зі сторінки Юрія Горбунова
Фото зі сторінки Юрія Горбунова

"Ви вчасно купуєте всім подарунки до Нового року?? Чому в мене все в останні дні,???", - зазначив Юрій Горбунов.

Фанати телеведучого у коментарях зізналися, що майже у всіх так, адже через роботу важко вирватися аби придбати всім подарунки.

"В усіх так, повірте! Щороку даю собі обіцянку купувати заздалегідь, але виходить як завжди!!!", "Майже у кожного Українця останні 2 дні перед новим роком вся дупа у милі😂😂", "І це нормально ☺️", - зізналися вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, Катя Осадча зібрала разом Владу Седан, Олександра Шовковського і Миколу Тищенка - "Ви собі рейтинг опустите". В Україні відсвяткували знаменну дату для футболу, хто прийшов у гості

Також Знай писав, Юрій Горбунов вмовляє Катю Осадчу зважитися на серйозний крок: "Дівчинку треба дуже"

Раніше Знай повідомляв, Юрій Горбунов і Катя Осадча похрестили свого малюка, приховавши його обличчя: "Ми щасливі"