Катерина Осадча і Юрій Горбунов знайшли час, щоб хрестити свого місячного малюка, що в кінці листопада зробив Анатолій Анатолій разом з дружиною.

Відома українська телеведуча частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйона чоловік. До речі, можна помітити, що і Юрій виклав ідентичну фотографію в свій профіль, але злегка змінивши напис.

Скрін, Instagram Осадча
Скрін, Instagram Осадча

"Данила Юрійовича похрестили💙", - пише Катерина Осадча в публікації.

Вони постали на знімку в церкві, Юлій в білосніжній сорочці, а Осадча в елегантному вбранні, злегка прикривши голову ззаду. А ось личко Данила вони продовжують зберігати в секреті. У коментарях відразу з'явилися натовпи не тільки простих українців, а й зірок шоу-бізнесу. Леся Нікітюк, MamaRika, Ольга Сумська, Соня Плакидюк, Юлія Саніна та ін. відправили свої сердечка і теплі слова

Юрій Горбунов і Катя Осадча, фото з Instagram
Юрій Горбунов і Катя Осадча, фото з Instagram

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Сердечні привітання щасливому сімейству!🎉 ", "Вітаємо маленького християнина. Божої благодаті. Р. S. в коментах ціла дошка оголошень замість поздоровлень", "Вітаю! Нехай Ангел Хранитель оберігає, захищає і допомагає Данилу. Щастя вашій родині!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Катя Осадча зібрала разом Владу Седан, Олександра Шовковського та Миколу Тищенка - "Ви собі рейтинг опустіть"

Як повідомляв "Знай.ua", син Тіни Кароль навідріз відмовився від жіночої статі: "Дівчатка для підкаблучників"

Знай.ua писав, Катя Осадча не проти? Юрій Горбунов побажав "поганих" дівчаток і хлопчиків на Новий Рік