На сторінці в Instagram проекту відомої української телеведучої Катерини Осадчої, яка нещодавно втретє стала мамою, з’явився новий допис. В ефірі шоу «Світське життя» з ведучою Катериною Осадчою вона зібрала відомі постаті українського футболу.

«Грандіозна церемонія святкування тридцятиріччя @uafukraine. Легенди та нові обличчя українського футболу причепурилися до урочистостей. Незабаром у «Світському житті» - наш ексклюзивний репортаж!», - пообіцяла ведуча своїм глядачам.

Скрін, Instagram Осадча і Влада Седан
Скрін, Instagram Осадча і Влада Седан

Скрін, Instagram Осадча і Микола Матвієнко
Скрін, Instagram Осадча і Микола Матвієнко

На знімках поруч із Осадчою – дружина українського футболіста Олександра Зінченка Влада Седан, український футболіст, захисник донецького «Шахтаря» та збірної України Микола Матвієнко зі своєю дівчиною, народний депутат від партії «Слуга народу» Микола Тищенко, легендарний український футболіст-воротар «Динамо» Олександр Шовковський.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Скрін, Instagram Осадча і Тищенко
Скрін, Instagram Осадча і Тищенко

Скрін, Instagram Осадча і Шовковський
Скрін, Instagram Осадча і Шовковський

Влада Седан у пишній чорній сукні з відкритими плечами чомусь прийшла на церемонію без чоловіка, а Шовковський – із травмованою рукою.

«Поряд з такими як Тищенко ви собі рейтинги опустите», «Тищенко, яке відношення до футболу має?», - дивуються в коментарях українці.

«Так подивіться інтерв’ю, там усе й розкажемо», - відповіли автори допису.

«Сукня розкішна, а ви в ній божественні», - запевняють Осадчу її підписники.

Скрін, Instagram Катя Осадча
Скрін, Instagram Катя Осадча

Нагадаємо, Катя Осадча не проти? Юрій Горбунов забажав "поганих" дівчаток і хлопчиків на Новий рік.

Як повідомляв "Знай.ua", чоловік Каті Осадчої Юрій Горбунов одягнув маску і здивував українців: "Думав, що Путін"

Знай.ua писав, Катя Осадча сіла за кермо розкішної машини, але забула про безпеку: "А в Ягуарі не пристібають ремінь?"