Український гурт Go_A після участі у "Євробаченні" отримали шалену популярність. Про українських музикантів дізналося більше людей і вони почали активно давати концерти.
Учасники гурту Тарас і Катя розповіли, як змінилося їхнє життя після Євробачення та зокрема, яке це вплинуло на гурт. Про це вони розповіли в інтерв'ю "UA:Перший".

До участі у "Євробаченні" про гурт Go_A майже ніхто не знав. А зараз це досить відомий гурт, який активно гастролює Європою. Катерина Павленко зізналася, що пандемія наносить на їх гастрольний графік свої корективи, тому вони дають концерти по можливості. До того ж гурт зовсім нещодавно виступав на польській версії шоу "Голос".

Катя Павленко та Тарас Шевченко з Go_A, скріншот
Катя Павленко та Тарас Шевченко з Go_A, скріншот

Гурт Go_A зізнається, що не знає, хто з українських зірок може після них представляти Україну на "Євробаченні". Вони зізналися, що у цьому конкурсі головне пісня, тому вони чекають, коли вже артисти представлять свої композиції.

"Це потрібно бути не те щоб суперартистом, треба ще мати офігєнну пісню, і дуже яскравий образ. Має зійтися дуже багато факторів, щоб людина поїхала та успішно там представила Україну. Чесно кажучи, я навіть не знаю, все залежить від пісні", - зізналася Катя Павленко.

Гурт Go_A каже, що гастролюючи закордоном на їх концерти приходить чимало іноземців. Тому на їхню думку, те що на концерти українських артистів ходить тільки діаспора - міф. Наприклад, на одному з їх концертів у Польщі, українців було приблизно 15%, до того ж там зустрічалися навіть мексиканці. А один шанувальник з Мексики навіть переплутав засновника гурту Тараса Шевченка з українським Кобзарем.

Катя Павленко та Тарас Шевченко з Go_A, скріншот
Катя Павленко та Тарас Шевченко з Go_A, скріншот

"Він зустрів мене словами: "Я знаю всі твої вірші". Він почав на пам'ять читати "Реве та стогне Дніпр широкий", майже без акценту. Він з Мексики прилетів і в Польщі вчить українську філологію. Причому він такий класичний мексиканець, як у фільмах Тарантіно", - каже Тарас Шевченко.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
Катя Павленко зізналася, що на вулицях її упізнають досить часто. Однак, коли вона нафарбована або у сценічному образі, то це відбувається набагато частіше.

"Буває так виходжу в кофті, в масці, то менше людей впізнають. Але, інколи ти йдеш в окулярах та масці, і тебе впізнають. Це, мабуть, ті що в інстаграмі підписані, знають, яка в мене куртка", - каже Катерина.

Тарас Шечевнео зізнався, що на одному з фестивалів солістці гурту Каті Паленко довелося придбати маску Людини павука, щоб вона могла спокійно пройти, і ніхто її не впізнав.
Катя Павленко з гурту Go_A зізналася, що після "Євробачення" їхнє життя кардинально змінилося, адже до цього вони не мали такої популярності та такої кількості концертів.

"А тепер класно в нас все, реально прикольно. Концертів купа, ну як...коронавірус звісно, багато чого доводиться скасовувати. Це постійний стрес, бо ти сидиш на валізах, ось припустимо Бельгія мала бути. Ти сидиш, все розплановано, квитки придбано, а тоді все скасовується", - каже вона.

Нагадаємо, Катерина Павленко з Go_A розмазала по стінці Іво Бобула через закиди у її бік: "Застарілі"

Також Знай писав, чайна квітка на шоу "Маска" посварила Олега Винника і DZIDZIO: Катя Павленко з Go_A не очікувала таких таємниць

Раніше Знай повідомляв, українці увійшли до європейського рейтингу Spotify завдяки Євробаченню: "Maneskin і Go_A правлять як повинні"